FC Eindhoven(zaal) verliest bekerfinale.

Derde beker voor Hovocubo
De finale bij de mannen was een stuk minder spannend. Als koploper van de Eredivisie nam Hovocubo het op tegen nummer tien FC Eindhoven. Dat het verschil tussen beide teams groot is op de ranglijst, kwam in de bekerfinale aanvankelijk niet tot uiting. Pas in het laatste kwart van de tweede helft lukte het Hovocubo om afstand te nemen van de Brabantse formatie.

Yoshua St. Juste zette de koploper uit Hoorn op het juiste spoor, door Eindhoven-doelman Pieter Grimmelius kansloos te laten. Mart Velseboer verdubbelde enkele minuten later de marge voor Hovocubo. In het slot van de wedstrijd schoot Velseboer nog twee keer raak, waarmee hij de eindstand op 4-0 bepaalde. Voor Hovocubo was het de derde keer dat het beslag wist te leggen op de beker.