EMK - Vessem: 0-1

In het begin van de wedstrijd was niet te zien dat EMK het leeuwendeel van de punten in de eerste periode gehaald had. De eerste 10 minuten begon de ploeg uit Nunen sterk. Tot twee keer toe werden er ballen van de doellijn gehaald door Vessem. Daarna waren er in de eerste helft niet echt noemenswaardige mogelijkheden voor een van beide partijen. Ruststand 0 - 0.

De tweede helft kwam Vessem fris uit de startblokken. Eerst een vrije trap vanaf 25 meter. Roel Sterken schoot de bal met een stuit in de hoek. Echter wist doelman Steven Baggermans de bal tot hoekschop te werken.  Daarna was er een mooie voorzet van Thomas Maas op Jaap van Diessen. Jaap kopte de bal in de hoek maar doelman Baggermans wist de bal tegen te houden. Ook een goed terug gelegde bal van Frans van Diessen op diezelfde Jaap resulteerde niet in een  doelpunt. Het bleef eenrichtingsverkeer. Een schot van Louis van Diessen was ook houdbaar voor doelman Steven Baggermans. De gasten bleven drukken maar echte scherpte ontbrak. Het echte venijn zat zoals zo vaak in de staart. Uit een scrimmage wist Bas de Laat te scoren. 0 - 1. Daarna volgde er nog enkele gevaarlijke aanvallen van Vessem. Jaap van Diessen werd onreglementair ten val gebracht in het strafschopgebied, echter niet in de ogen van de leidsman. Het maakte ook allemaal niet meer uit want de eindstand bleef 0 - 1.