De Raven - SDO'39: 5-1 (I)

SDO´39 kwam na 5 minuten op voorsprong na een goed genomen corner. Meteen daarna ging De Raven vol in aanval. Niels Peeters zag Gijs Wuijts de diepte ingaan en deze rondde netjes af. Daarna golfde het spel op en neer met kansen aan beide kanten. Vlak voor rust passeerde Gijs Wuijts  een aantal tegenstanders en schoot hem beheerst  in de hoek. 2-1 was ook de ruststand.

Na rust zochten beide ploegen de aanval. Het was De Raven dat op 3-1 kwam. Niels  Peeters gaf een voorzet en Tom Simon twijfelde niet en nam hem in een keer op zijn schoen. Diezelfde Tom Simon schoot even later de bal op doel, waarna een verdediger van SDO'39 de bal met het hoofd van richting veranderde en de doelman kansloos was., 4-1. SDO '39 probeerde het wel, maar tot echte grote kansen kwamen ze niet. De Raven ging op zoek naar het volgende doelpunt. Huib Borrenbergs  kreeg een kans , maar deze werd goed gestopt door de keeper van SDO'39. Helaas voor hem stond Tom Simon op die plek en kon de bal vrij intikken. 5-1 was ook de eindstand.