De Raven - Hoogeloon: 1-1 (I)

De Raven en Hoogeloon delen de punten

In een zeker geen hoogstaande wedstrijd waren de gasten uit Hoogeloon over het geheel genomen de meest aanvallende ploeg. Op basis daarvan hadden ze misschien ook meer verdiend dan dat ene punt. De eindstand was al bij rust bereikt en beide ploegen konden daarmee wel leven. Beste man op het veld was zonder meer Sam de Laat van Hoogeloon, zonder daarmee anderen te kort te doen.

Met verzorgd aanvalsspel kwam Hoogeloon meer en meer op de helft van de tegenstander, maar tot grote kansen leidde dit vooralsnog niet. De Raven, nauwelijks over de middenlijn geweest, kreeg na tien minuten wel een uitgelezen kans. Spits Gijs Wuijts liep de verdediging er uit, maar gelukkig voor Hoogeloon schoot hij naast. Halverwege de eerste helft schoot Niek v/d Broek maar net naast. Uit de eerste de beste tegenaanval werd het 1-0 door Wuijts die als laatste de bal binnen rommelde. Tien minuten voor rust viel de gelijkmaker. Na een vrije trap van Rik Michielse werd de bal door zijn broer Tom binnen gewerkt en stond het weer gelijk.

Het eerste gedeelte van de tweede helft ging het spel op en neer zonder noemenswaardige kansen, tot de bal voor de voeten kwam van Yannick Sol die de hard ingeschoten bal nog door doelman Rombouts gekeerd zag worden. Met een snelle uitbraak werd nu ook de thuisclub gevaarlijk en met kunst en vliegwerk werd een treffer voorkomen. Halverwege de tweede helft schoot Niek v/d Broek maar net over en ook Jorg Bolte kreeg een paar aardige kansen, maar eerst schoot hij naast en vervolgens hoog over. Aan de andere kant schoot Gijs Wuijts rijkelijk hoog over. Beide ploegen mogen komende zondag wederom tegen elkaar uitkomen, maar dan in Hoogeloon.