De Bocht'80 - Netersel: 4-0

Klinkende overwinning De Bocht ’80 tegen Netersel

De Bocht ’80 behaalde de tweede overwinning op rij. De Bocht was oppermachtig tegen Netersel. Taner Ozkan opende de score in de 27ste minuut. Na 35 minuten stond De Bocht met tien man wat leidde tot extra energie. Na rust kwam De Bocht flitsend uit de startblokken. In de 47ste minuut scoorde Thanh Nguyen en Simon Hendriks maakte er vier minuten later 3-0 van. Hierna controleerde de Bocht de wedstrijd. Thijs van Dongen bepaalde in de 89ste minuut de eindstand op 4-0. Een dik verdiende overwinning.

Murat Ozcan schoot in de 2de minuut uit een vrije trap de bal al bijna in het doel van Netersel, de keeper tikte de bal net over. In de 3de minuut een mooie combinatie tussen de uitblinkers Simon Hendriks en Thanh Nguyen. Nguyen zag zijn inzet net over gaan. Hierna ging de wedstrijd een tijdje gelijk op. In de 27ste minuut schoot Taner Ozkan uit een vrije trap de bal snoeihard binnen; 1-0. In de 33ste minuut leed De Bocht dom balverlies maar Rick Spooren verzuimde deze buitenkans te verzilveren. In de 35ste minuut moest De Bocht met tien man verder (rode kaart). Netersel drong aan zonder gevaarlijk te worden.

Na rust ontketende De Bocht. Gabby Gijzen speelt Thanh Nguyen in de 47ste minuut in de diepte aan waarna hij de bal diagonaal in het doel vlamde; 2-0. Vier minuten later een zelfde situatie. De eveneens prima spelende Wesley Henraath speelt Simon Hendriks in de diepte aan waarna Hendriks de bal ook diagonaal in de touwen werkt; 3-0. In de 60ste minuut stond ook Netersel met tien man (2x geel). De Bocht zetten nogmaals aan wat resulteerde in een schot voorlangs van Murat Ozcan in de 62ste minuut. Rick Spooren kopte in 65ste minuut namens Netersel op de lat en Bocht goalie Desley Fonken redde nog bekwaam in de 72ste minuut. De kers op de kaart kwam van Thijs van Dongen in de 89ste minuut die de eindstand bepaalde op 4-0. Een mooie overwinning voor De Bocht ’80.