De Bocht'80 - SVSH: 1-1

Knap gelijkspel De Bocht ’80 tegen SVSH

Zaterdag 13 april. De zesde ongeslagen wedstrijd op rij. De Bocht ’80 was de eerste helft de bovenliggende partij tegen SVSH en ging verdiend met 1-0 de rust in door een treffer van Thanh Nguyen in de 35ste minuut. Na rust domineerde SVSH zonder echt gevaarlijk te worden. De Bocht verdedigde prima maar kreeg de deksel op haar neus in blessuretijd door een treffer van Bram van Mierlo; 1-1. Een terechte uitslag.

De wedstrijd begon met kansen en over en weer. Patrick Broks schoot de bal in de 2de minuut op de lat en zeven minuten later schoot Bram van Mierlo namens SVSH net voorlangs. Thijs van Dongen kreeg twee goede kansen in de 10de en 16de minuut maar zijn schoten werden gepareerd door de keeper van SVSH. In de 18de minuut een dot van een kans voor Bram van Mierlo die vakkundig door Desley Fonken werd gered. In de 35ste minuut kreeg De Bocht een doelpunt die het verdiende. Na een mooie aanval schoot Thanh Nguyen raak. Ruststand 1-0.

Na rust drukte SVSH De Bocht ’80 volledige op eigen helft. De verdediging van de Bocht ’80 stond als een huis. Pas in blessuretijd wist SVSH te scoren. Bram van Mierlo tekende in de 93ste minuut de 1-1 aan. Een leuke pot voetbal die geen winnaar verdiende.