DEES - Pusphaira: 0-3

Pusphaira wint van DEES

In een wedstrijd met een handje vol kansen was het Pusphaira die het vaakst doel trof. Waarin DEES 2 goede mogelijkheden had om de scoren te openen via Floris Franssen, was het Pusphaira die de openingstreffer maakte. Een voorzet werd door Rob Stroosma ongelukkig terug de vijfmeter in gekopt waar een speler van Pusphaira de bal over keeper Tom van Mol heen wist te koppen. Waarna de bal nog op de lijn het laatste tikje kreeg van nummer 6 van Pusphaira 0-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft zakte Pusphaira diep terug op eigen helft en wist DEES er moeilijk doorheen te komen. Pusphaira wist daarin tegen nog wel enkele malen gevaarlijk te worden doordat DEES steeds meer risico ging nemen. Dit leverde uiteindelijk nog twee doelpunten op, waarmee de eindstand na 90 minuten op 0-3 kwam te staan.

Na een matig tot slechte eerste periode moet V.V. DEES de rug rechten en volgende week zorgen dat het tegen De Bocht 80 sterk begint aan de tweede periode.