Casteren - Terlo: 4-0

Casteren overklast Terlo

Casteren was heer en meester in de thuiswedstrijd tegen rode lantaarndrager Terlo uit Bergeijk. Al na vijf minuten spelen pegelde Siem van Esch de 1-0 in de kruising. Casteren bleef de aanval zoeken en Roy van der Meer was koppend tweemaal dichtbij een doelpunt, echter bracht keeper Bart Verstegen prima redding voor de gasten. Na een half uur spelen was er een nieuwe schietkans voor Siem van Esch, uit het blok van Terlo maakte Pim Smolders er beheerst 2-0 van. Twee minuten later zette Smolders ploeggenoot Richard Swaans één op één met keeper Verstegen, die zijn poging wist te pareren. Vlak voor rust scoorde Pim Smolders andermaal, dit keer uit een goede vooractie van Diel Pasmans. Met een 3-0 ruststand was de wedstrijd gespeeld.

De tweede helft bleek een formaliteit, waarbij met een schuin oog de ontwikkelingen bij Ajax en PSV werden gevolgd. De van blessureleed terugkerende Niek Sterken versierde namens Casteren nog wel een strafschop. Hieruit bracht de uitstekend spelende Richard Swaans de 4-0 eindstand op het bord. Komende zondag zal Casteren per huifkar afreizen naar Someren-Heide voor de laatste uitwedstrijd tegen SVSH.