Casteren - Knegselse Boys: 1-1

Prachtig voetbalweer was het op sportpark De Smeel in Casteren en het publiek wist het voetbalterrein dan ook goed te vinden voor de wedstrijd Casteren 1 tegen Knegselse Boys 1.

In de eerste helft werd er vooral veel gestreden en waren de kansen schaars. Knegselse Boys had een licht overwicht en kon enkele kleine mogelijkheden noteren. De grootste kans was echter voor Casteren. Een vrije trap van Pim Smolders spatte op de lat uiteen. Vlak daarna zeilde een kopbal van Knegselnaar Van Dillen maar net over. In de 42e minuut kon een afgeslagen vrije trap door Knegselse Boys tot doelpunt gepromoveerd worden: 0-1

In de tweede helft werd de wedstrijd grimmiger. Een scherpe voorzet van Sepp Mijs kon door de doelman van de bezoekers nog net tot hoekschop verwerkt worden. Kort hierna kreeg Casteren een discutabele penalty, die door Pim Smolders jammerlijk gemist werd. Nadat Luke van Rijthoven namens de thuisploeg net over tikte, kreeg Casteren in blessuretijd andermaal een strafschop toegewezen. Ondanks de oponthoud door alle protesten bleef Richard Swaans koel en liet de 1-1 optekenen. Hierna sloegen bij een aantal spelers en supporters van de bezoekende ploeg de stoppen door en eindigde zowel de wedstrijd als de sfeer in mineur.