logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transfernieuws. Patrick Kraker blijft en Efekan Aydin terug bij Gestel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

24 maart 2019 | 2e klasse F

Braakhuizen - Marvilde: 1-0


Deel dit bericht:


Braakhuizen wint thuis van Marvilde.

Het was even geleden (27-01-2019) dat de roodzwarten hadden gewonnen en dus stond er vandaag veel op het spel voor Braakhuizen. De ploeg had moeite om na de winterstop het niveau van voor de winterstop te halen en dat kostte behoorlijk wat punten, waardoor Braakhuizen afzakte naar de 8e plek op de ranglijst en qua punten maar net boven de streep stond.

Braakhuizen vormt sterk collectief
Na een aantal teleurstellende wedstrijden was de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot er alles aan gelegen om vandaag tot een goed resultaat te komen tegen Marvilde. Gedurende de beginfase van de eerste helft toonde Marvilde zich de beter voetballende ploeg, echter kwam nauwelijks tot kansen. Braakhuizen gaf weinig tot niks weg ondanks het veldoverwicht van Marvilde en sloeg in de 37e minuut toe toen aanvoerder Mike de Meij koeltjes afrondde na een goede aanval via Remco van Wetten en Anthony de Haan. Kort voor rust zag Thijs Scheenloop namens Braakhuizen zijn kopbal op de lat uiteenspatten en dus gingen beide ploegen rusten met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Marvilde loopt zich stuk op de hechte verdediging en de onverzettelijkheid van Braakhuizen.

In de beginfase van de tweede helft zette Marvilde Braakhuizen onder druk en moest meer risico nemen hetgeen voor Braakhuizen meer ruimte betekende in de counter. Zo was daar in de 55e minuut een goede kans voor Mike de meij op aangeven van Anthony de Haan, zijn inzet ging echter voorlangs. Marvilde deed wat het kon, het voetbalde eigenlijk prima echter kwam het maar nauwelijks tot kansen, wat voor een groot deel te danken was aan de tomeloze inzet van de roodzwarten en de stabiele verdediging.

Uiteindelijk wist Braakhuizen de overwinning over de streep te trekken en krabbelt hierdoor wat uit het dal.

Opstelling Braakhuizen: Robin Sweegers, Brian Driessen, Victor Akwunwa, Wesley jeoffrey, Teun de Wit(40e Bob Scheenloop), Thijs Scheenloop, Myron Jourdain(57e Romano ter Linden), Mike de Meij, Remco van Wetten, Anthony de Haan(80e Sami Hawedi), Youri van Tilburg

Marvilde na goed begin toch onderuit tegen Braakhuizen (verslag Marvilde)

Marvilde slaagt er maar niet in om een goede serie neer te zetten. Na de prima overwinning een paar weken geleden tegen Eindhoven volgde een matige vertoning thuis tegen RKVVO (verlies). Vorige week weer een prima overwinning tegen RPC, maar vandaag was het weer niet sterk. De eerste helft begon nog goed, maar na de tegentreffer van Braakhuizen kon Marvilde geen vuist meer maken en verloor de wedstrijd dus met 1-0.

De wedstrijd begon nog goed voor Marvilde. Het veldspel was beter dan dat van de thuisploeg en het leek slechts een kwestie van tijd voordat er een doelpunt zou vallen. Dat viel in de 7e minuut ook toen Danny Das de bal prima in de hoek kopte. De grensrechter vlagde echter, onterecht, voor buitenspel en de scheidsrechter nam dit signaal over. Vijf minuten later nam Ties Bazelmans een corner aan de linkerkant en midden voor het doel op 7 meter kwam Tommy van de Wiel inlopen, klaar om de bal in te koppen. Hij werd met twee handen in de rug geduwd en kon dus niet inkoppen, maar ondanks dat het overduidelijk was leverde dit geen strafschop op. Na 25 minuten kwam Tayfun Yilmaz, na goed doorzetten, aan de linkerkant in balbezit. Hij gaf de bal naar Danny Das en op 18 meter schoot Danny net voor het doel langs. Zoals gezegd stond niets een treffer van Marvilde in de weg, maar plots stond Mike van de Meij vrij in het strafschopgebied iets aan de rechterkant. Zijn diagonale schot leverde in de 37e minuut de 1-0 voorsprong op de thuisploeg. Een paar minuten voor de rust mocht Remco van Wetten op 18 meter nog uithalen, maar Sam van Rooij redde knap. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Braakhuizen nog een hoekschop die op de lat werd gekopt en in de rebound van dichtbij ingeschoten werd. Weer redde Sam van Rooij.

De tweede helft begon Marvilde weer sterk, maar de kansen werden niet benut. In de loop van de 2e helft werd het spel steeds slordiger en kwam er langzaamaan meer irritatie in het spel. Dat is meestal geen goed teken en ondanks erg aanvallend wisselen van trainer Edwin Slagboom, slaagde Marvilde er niet meer in goede kansen uit te spelen. De grootste kans was in de 2e helft voor Anthony de Haan van Braakhuizen in de 74e minuut. Hij ging over de as alleen richting Sam van Rooij, maar Sam had een prima redding op zijn inzet.

Marvilde heeft zichzelf vandaag een slechte dienst bewezen in de strijd om de bovenste plaatsen achter koploper Eindhoven. De komende 2 weken volgt een tweeluik tegen Bladella. Bladella speelde voor de winterstop vooral gelijk, maar na die verplichte pauze lijkt alles de goede kant uit te vallen. Met drie opeenvolgende overwinningen en een paar fraaie gelijke spelen (en nog slechts 1 verliespartij tegen Someren) heeft Bladella de aansluiting weer helemaal gevonden. Volgende week speelt Marvilde eerst in Bladel een inhaalwedstrijd uit de 2e periode en de week daarna wordt de “return” gespeeld in Veldhoven (normaal programma uit de 3e periode).

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Wouter van Vark (75. Muti Nawabi), Tommy van de Wiel, Robbert Born, Vincent Bartholomeus (22. Michael Maessen), Jelle Born, Sander Bertels, Ties Bazelmans (82. Gijs Kiebert), Danny Das, Tayfun Yilmaz, Max van den Akker


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png