Bergeijk - Steensel: 1-0

Bergeijk heeft een dikverdiende overwinning behaald tegen Steensel. De winst was met 1-0 nog magertjes omdat met name in de 2e helft grote kansen werden gemist en de Steensel-keeper in topvorm verkeerde.

De bezoekers kwamen het best uit de startblokken. Gedurende het eerste kwartier bepaalde Steensel het spel en Bergeijk had alle moeite om verdedigend overeind te blijven. Gaandeweg de 1e helft verbeterde Bergeijk zich maar er konden in de  1e helft  weinig kansen genoteerd worden. Een goed schot van Colin Bergmans werd in de 17e minuut gekeerd door Jordi van  Dooren, keeper van Steensel , die later tot “man van de wedstrijd” gekroond zou kunnen worden. Vlak voor rust had hij een beetje geluk maar hij hield de 0-0 al was het maar met de voet. Rust 0-0.

Na rust was Bergeijk gedurende de meeste tijd heer en meester. Al in de beginfase waren drie goede kansen niet aan Bergeijk besteed. Eenmaal Koen van Woerkum en tweemaal Stijn Cuypers wisten de Steenselse keeper op hun weg. In de 12e minuut viel dan toch de eerste treffer nu was de keeper kansloos na een inzet van Lars Luijten van dichtbij (1-0). In de 25e minuut stond de lat verder Bergeijks succes via Lars Luijten in de weg. In de 31e minuut werd een zuiver doelpunt van Stijn Cuypers om nog onduidelijke redenen afgekeurd. De slotfase was nog spannend maar Bergeijk bracht de nipte overwinning terecht over de finish.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Nick Bronkhorst, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Rik Daams, Jop Lavrijsen(77 Piet Michielse), Roy Veraa, Stijn Cuypers, Colin Bergmans, Lars Luijten en Koen van Woerkum (74 Jari Kok)