Bergeijk - SDO'39: 2-1

Bergeijk had in de 1e helft een ruime voorsprong moeten nemen maar verzuimde de kansen te benutten. De voorsprong van SDO kon voor rust nog maar net tenietgedaan worden en diep in de 2e helft kon uiteindelijk de toch nog verdiende overwinning binnengehaald worden. In de 11e minuut was er al een kans voor Lars Luijten maar hij kopte over. Zo rond de 15e minuut kregen de bezoekers goed kansen op een voorsprong maar met name keeper Daan Bauhaus stond in de weg. Bergeijk kreeg via de snelle Koen van Woerkum in de 18e minuut een kans maar ook deze kans werd verprutst. In de 22e minuut waren de bezoekers wel succesvol toen Martijn Dijkstra een vrije trap van 17 meter rechtstreeks inschoot (0-1). Bergeijk deed alles om deze achterstand teniet te doen maar had aanvankelijk geen geluk toen Koen van Woerkum in de 23e minuut naast schoot en Piet Michielse in de 34e minuut op de lat schoot. Een akns van Jari Kok ging nog naast maar vlak voor rust wist Stijn Cuypers toch na goed voorbereind werk van Koen van Woerkum de verdiende gelijkmaker aan te tekenen (1-1) rust 1-1.

Na rust waren beide ploegen wat voorzichtiger en kwamen er minder kansen. Bergeijk was toch nog het meeste in de aanval en wist in de 80e minuut nog eenmaal tot scoren te komen. Jari Kok rondde een voorzet van Gijs Jansen perfect af tot 2-1.  Dat was voldoende om Bergeijk aan de overwinning te brengen. Bergeijk speelt volgende week uit tegen Nieuw Woensel.

Opstelling Bergeijk: Bergeijk: Daan Bauhaus, Jop Lavrijssen, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Roy Veraa, Jari Kok ((87 Nick Bronkhorst), Stijn Cuypers, Lars Luijten, Piet Michielse (62 Gijs Jansen), Koen van Woerkum.