Bergeijk - RKDSV: 2-2 (I)

Afgelopen vrijdag hebben Bergeijk en RKDSV terecht gelijkgespeeld. In een doelpuntrijke wedstrijd met een spannend slot wist de bezoekers in de laatste minuut de gelijkmaker aan te tekenen .

Bergeijk kwam al snel op voorsprong toen na een scrimmage voor het Diessense doel Stijn Cuypers in wist te tikken. Het was ook weer snel gelijk toen een  corner van RKDSV door Sjoerd van de Vondervoort werd binnengewerkt (1-1).

Hierna drong RkDSV verder aan maar echt grote kansen konden niet worden genoteerd. Rust 1-1. In de 50e minuut leidde wederom een corner tot de 1-2. Nu wist Berry Kolen voor Rkdsv te scoren (1-2). Bergeijk ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam ook in de 72e minuut via Robin Vinck : 2-2.

In de 80e minuut werd het zelfs 3-2 toen de RKDSV-keeper een overtreding maakte en de penalty onberispelijk werd ingeschoten. RKDSV perste er een slotoffensief uit en na enkele kansen op de gelijkmaker was de druk in de laatste minuut van de wedstrijd te hoog en kon de gelijkmaker via een kopbal van Ruud Willems afgedwongen worden. 3-3. Volgende week speelt bergeijk uit tegen Woenselse Boys.