Bergeijk - EMK: 1-1

Bergeijk moest uiteindelijk tevreden zijn met een gelijkspel omdat EMK beter voor de dag kwam =dan vorige week. Voor Bergeijk is het wel een gemiste kans om een grotere rol te spelen in de koppositie gelet op de resultaten van  Hoogeloon, Vessem en Waalre.

EMK kwam het beste uit de startblokken en nam het initiatief. Dat leidde tot kleine kansjes die vooralsnog ongedaan kon worden.De eerste echt grote kans was voor Bergeijk toen Colin Bergmans in de 18e minuut de Nuenense keeper op de proef stelde. Hierna ontwikkelde zich een midden-velds-spel dat beide ploegen verdedigend vrij eenvoudig onder de knie hielden. Vlak voor rust was een vrije trap van Bergeijk op het randje van het strafschopgebied nog gevaarlijk maar de ruststand van 0-0 was terecht.

In de 63e minuut werd Stijn Cuypers door de keeper onderuitgehaald. Penalty + geel was het resultaat en Ruud Willems schoot de penalty in de netten. (1-0) In de 76e minuut moest Daan Bauhaus in het doel van bergeijk nog alles uit de kast halen om de gelijkmaker te voorkomen. Dat lukte nog maar net. Lars Luiten had in de 76e minuut de beslissende 2-0 op de slof maar5 hij schoot jammerlijk naast. Enkele minuten later lag er wel de verdiende gelijkmaker in toen de beste man van het veld Van den Boogaard voor EMK zijn uitstekende schot in de uiterste hoek van het Bergeijk-doel zag verdwijen (1-1)

Zowel Bergeijk als EMK kregen mogelijkheden om het winnende doelpunt aan te tekenen maar mistten allebei zodat de terechte gelijke stand op het scoredbord bleef.