Bergeijk - De Raven: 2-0

Bergeijk heeft een verdiende overwinning behaald in de derby tegen De Raven maar het was niet makkelijk. De Raven deed aanspraken op goals maar slaagde er niet in te scoren en dat was vooral  een grote verdienste  van met name keeper Daan Bauhaus van Bergeijk-doel.

Bergeijk kwam goed uit de startblokken. Jari Kok was in de 6e minuut dichtbij de openingstreffer maar zijn inzet ging voorlangs. In de 15e minuut kon Bergeijk wel tot scoren komen. Een voorzet van Rik Daams vond het hoofd van Piet Michielse die onhoudbaar inkopte (1-0).

De Raven nam het initiatief over en er kwamen ook kansen maar twee daarvan werden onschadelijk gemaakt door Daan Bauhaus in het doel van Bergeijk. Na het Luijksgestels kwartiertje nam Bergeijk weer het hjeft in handen. Na enkele goede aanvallen was Lars Luijten dichtbij de tweede treffer maar zijn keiharde inzet trof de keeper (37e minuut). In de 41e minuut bracht Bergeijk de stand op 2-0. Toen verdediger Jop van Veldhoven van dichtbij tot scoren kwam. Vlak voor rust was er nog een kans voor De Raven maar ook nu stond Daan Bauhaus op de goede plek.  Rust 2-0.

Na rust nam De Raven het initiatief. Er werden m et name in het eerste kwartier kansen gecreeerd. Tot driemaal toe kwam Bergeijk in het nauw maar wist men zich te redden. Hierna nam Bergeijk de wedstrijd weer onder controle en ontstonden er aan beide zijden kansjes. Gescoord werd er echter niet meer.