Bergeijk - ACHT: 5-0

In de laatste competitiewedstrijd heef Bergeijk de grootste overwinning behaald. Acht was een willig slachtoffer aangezien er voor hen geen belangen meer waren. Bergeijk doet beslag op de 3e periode en op de 2e plaats. Dit betekent nacompetitie. Hierin zal Bergeijk in eerste instantie op 10 juni in een thuiswedstrijd  Vlijmense Boys treffen.

Bergeijk startte voortvarend en al binnen 25 minuten werd een voorsrpong van 3-0 uitgespeeld via doelpunten van Piet Michielse (7e minuut), van Lars Luijten(18e minuut) en van Gijs Jansen (24e minuut).

Hierna hielden de ploegen elkaar in evenwicht en kreeg ook Acht kansen maar Daan Bauhaus was steeds de baas. In de slotfase liep Bergeijk uit naar 5-0 via een mooi intikkertje van Gijs Jansen(80e minuut) en via een goal van Koem van Woerkum in  de slotminuut.

Opstelling Bergeijk:Daan Bauhaus, Stijn Cuypers, Ruud Willems, John Vosters, Roy Veraa, Robin Bax, Piet Michielse, st, Lars Luijten , Rik Daams. Gijs Jansen. Abdi Mohamed, invallers, Robin Vinck en Koen van Woerkum