logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 april 2019 | 2e klasse F

Beerse Boys - RPC: 2-2


Deel dit bericht:


Beerse Boys pas in blessuretijd effectief: van 0-2 naar 2-2
Net als in de eerste confrontatie met RPC maakte Beerse Boys een 2-0 achterstand goed, maar terwijl dat in Eindhoven in de tweede helft gebeurde wachtte de equipe van Jasper van Hoof op de Klep de extra tijd af om alsnog tot een puntendeling te komen. Voor RPC scoorde Sean Gilbert zowel in de eerste als tweede helft; voor Beerse Boys trof Stijn van Heerbeek twee keer doel, in de 2e en 5e minuut van de 9 minuten extra speeltijd.

Beerse Boys en RPC verkeren in een positie op de ranglijst dat elk gewonnen punt zwaar telt. In een onderlinge confrontatie geldt dat dubbel. Het was dus niet verrassend dat beide ploegen veel inzet in de strijd gooiden en ook niet dat het spelpeil niet al te hoog lag. Daarvoor ging, wellicht door de spanning, te veel fout. Beerse Boys creëerde een overwicht, maar RPC was gevaarlijker bij de tegenstoten. Zo moest de Beerse doelman Rob Wilborts na een onzorgvuldige breedtepass op het Beerse middenveld in de 9e minuut twee uiterste krachtsinspanningen verrichten om een tegendoelpunt te voorkomen, ten koste van een blessure. Na behandeling kon hij verder. Een onnodige overtreding luidde het eerste doelpunt van RPC in. De hard genomen vrije trap kon door doelman Rob Wilborts nog wel gekeerd worden, maar hij kon de bal niet klemvast pakken, waardoor een van de drie attente RPC’ers, Sean Gilbert, simpel kon binnen tikken: 0-1 in de 26e minuut. Verder was er veel strijd maar weinig doelgevaar in het laatste deel van de eerste helft.

In de tweede helft gooide de thuisploeg, uiteraard, alles op de aanval. Pim Vingerhoets kon in de 50e minuut uithalen, maar doelman Sten Otter dook de bal uit zijn doel. RPC loerde op de tegenstoot en was daarmee in de 57e minuut succesvol. Een uitbraak over rechts werd afgerond met een voorzet waaruit de bal werd ingeschoten. Doelman Rob Wilborts wist echter nog een doelpunt te voorkomen maar op de rebound van wederom Sean Gilbert was hij kansloos: 0-2. Met het inbrengen van aanvaller Guus Hems (JO19-1) voor verdediger Nick van Rooij legde coach Jasper van Hoof nog meer nadruk op de Beerse aanvalskracht en bovendien dirigeerde hij rechtsachter Stijn van Heerbeek naar de aanvalslinie. In de 63e minuut had RPC de genadeklap kunnen uitdelen, maar een vrije bal werd naast geschoten. Onder aanvoering van Stijn van Heerbeek hield Beerse Boys de moed erin en ook in de – wegens blessurebehandelingen en tijdrekken – ruim bemeten extra tijd werden de ballen zoveel mogelijk richting het RPC-doel geplaatst. Uit een daarvan was Stijn van Heerbeek vlak voor doel in de tweede minuut van de extra tijd succesvol door de bal tegendraads in de hoek te plaatsen: 1-2. Zolang er niet afgefloten is is er nog hoop op meer. De gelijkmaker viel in de 5e minuut van de extra tijd. Lars van de Sande plaatste vanaf de rechter vleugel de bal op Daan Mulders die naar links was uitgeweken. Die kreeg voldoende tijd om de bal laag voor doel te brengen waar Stijn van Heerbeek klaar stond om nogmaals de bal over de lijn te drukken. In de resterende minuten had alsnog een van beide ploegen kunnen winnen, maar het bleef bij de 2-2 puntendeling.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Ron van Korven, Rob van Bijsterveldt, Nick van Rooy (60. Guus Hems), Stijn van Heerbeek; Joop Willems, Dennis Schapendonk, Koen Verhagen (71. Niek van Gestel); Daan Mulders, Lars van de Sande, Pim Vingerhoets.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png