BES en Best Vooruit naar 2e ronde KNVB Districtsbeker

BES en Best Vooruit hebben zich voor de tweede ronde van de districtsbeker geplaatst. BES won de beslissingswedstrijd tegen RKGSV met 3-1 en Best Vooruit speelde de inhaalwedstrijd bij Sint-Michielsgestel met 1-1 gelijk.

Hieronder het definitieve programma 2e ronde. Speeldata 24 oktober. Riethoven is vrijgeloot.

BES - RKGSV 3-1 (wedstrijdverslag)

De beslissingswedstrijd voor het bereiken van de 2e ronde voor de districtsbeker tussen BES en RKGSV op het terrein van FC Eindhoven AV is door BES met 3-1 gewonnen.

Doordat beide ploegen in de 1e ronde eindigden met 7 punten en een doelsaldo van 6-1 was er een beslissingswedstrijd nodig om te bepalen wie er naar de 2e ronde mocht. Reeds na 4 min kwam BES op achterstand door een doelpunt van Menno Vos. Hoewel BES gedurende de eerste helft de betere ploeg was kregen beide teams behoorlijk wat kansen om te scoren. Dit gebeurde echter niet waardoor de ruststand werd bereikt met een 0-1 voorsprong voor RKGSV.
Na de rust zette BES er een tandje bij en werden er nauwelijks nog kansen weggegeven. In de 60e min werd het 1-1 door Bart Winters. 5 Min later werd het 2-1 door Maikel van der Honing. 3 Min voor tijd werd de wedstrijd beslist door Bart Winters die de eindstand van 3-1 binnen schoot.
Door deze overwinning mag BES het in de 2e ronde in Eindhoven opnemen tegen Pusphaira.