ACHT - Woenselse Boys: 2-1

Een gelijkopgaande sportieve wedstrijd waarin Acht al in de 10e min op voorsprong kon komen via Robin Bloks die oog in oog kwam met keeper Juri Koudijs maar de paal trof. 2 min. later was het weer Robin Bloks die een snoeiharde vrije trap vanaf 25 meter gekeerd zag worden door Juri Koudijs. Het duurde tor de 40e min. toen Teun v/d Moosdijk de score voor WB kon openen. Na fout uitverdedigen kwam v/d Moosdijk alleen voor keeper Rico de Veld maar schoot tegen de lat.Rust 0-0.

In de 2e helft een sterker Acht die via Daan Verkerk, na een kwartier 2 goede kansen kreeg om de score te openen maar net miste. Wel was het in de 70e min raak toen Robin Bloks keeper Juri Koudijs verraste met een slim genomen vrije trap die hij bij de 1e paal binnen schoot, 1-0. 4 min. later was het Roy Roestenburg die diep gestuurd werd en met een slim hakje Yannick Vunge in stelling bracht die met een strak schot in de uiterste hoek de 2-0 kon binnen schieten. Een kwartier voor tijd moest de wedstrijd helaas een half uur stilgelegd worden na een ongelukkige botsing waarbij Roy Hermans van WB zijn scheenbeen brak. Toen de wedstrijd weer werd hervat kwam WB nog wel terug in de wedstrijd door een treffer in de 85e min. van Rob Verbeek, 1-2. Maar de resterende 5 min. kwam Acht niet meer in gevaar, dus eindstand 2-1