ACHT - Nieuw Woensel: 0-0

In de 1e helft gebeurde er weinig opvallends. Het spel ging wel snel op en neer maar er werden weinig kansen aan beide kanten gecreëerd. Ruststand 0-0. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld echter nu waren er wel goede kansen om de wedstrijd te beslissen. Eerst was het voor Nieuw Woensel in de 60e min. Justin Wahap die op de lat kopte en 10 min.  later was het Patrick Rosier die zijn schot knap gekeerd zag worden door Rico de Veld van Acht. In de laatste 10 min.  was er nog een slotoffensief van Acht. Eerst was het Robin Bloks die recht op doelman Joey Smulders schoot  en een paar minuten later was het Lex Vincken die zijn schot keihard rakelings over zag gaan. 2 min. voor tijd kon Roy Roestenburg alsnog de wedstrijd voor Acht  beslissen maar weer redde Joey Smulders  knap en hield hiermee de stand op 0-0.