ACHT - De Raven: 1-1

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Tot de 20e min.toen kwam eerst Tom Simon plotseling alleen voor Acht keeper Rico de Veld, die de bal van zijn voeten afdook. 1 min. Later was het wel raak toen door een fout in de verdediging  Niels Peeters vrij kon doorlopen en weer alleen op Rico ter Veld afging. Hij maakte geen fout 0-1. Acht kreeg in het laatste kwartier nog 2 kleine kansjes via Melvin v/d Groen en Niek Broeders maar beiden verzaakten. Rust 0-1.

In de 1e min van de 2e helft kreeg Acht weer een kans op de gelijkmaker maar Melvin Rombouts redde met een reflex de inzet van Niek Broeders. Het duurde tot de 65e min. toen De Raven de 0-2 kon aantekenen via Stijn Clemens die alleen voor Rico de Veld kwam maar weer kwam de keeper als winnaar uit de strijd. Hierna nam Acht het initiatief over en in de 68e min. was het wel raak. Uit een voorzet van Robin Bloks schoot Melvin van de Groen de bal met een volley snoeihard binnen 1-1. 5 min. voor tijd soleerde Robin Bloks door de verdediging van De Raven en leek de 2-1 aan te gaan tekenen maar zijn schot werd op het laatste moment geblokt. Eindstand 1-1