ACHT - Bergeijk: 1-5

Bergeijk begon sterk aan de wedstrijd en kwam al in de 6e min op voorsprong door Jorn Willems die na een slim steekpassje oog in oog kwam met keeper Rico de Veld en geen fout maakte 0-1. In de 20e had Gijs Jansen de 0-2 al voor het inschieten maar schoot van dichtbij tegen de buitenkant van de paal. Hierna bleef Bergeijk de betere ploeg maar tot de rust werd er niet meer gescoord.

In de 2e helft kreeg Acht al in de 46e min. een grote kans op de 1-1 maar het was Daan Bauhaus die met een flitsende reactie de bal via de paal uit het doel tikte. Bergeijk was 1 min. later wel weer effectief toen Gijs Jansen na een fout in de verdediging de 0-2 kon binnen schieten. De wedstrijd leek beslist toen in de 55e min. weer Gijs Jansen zelfs de 0-3 binnen schoot. Toch kwam Acht in de 61e min. weer terug in de wedstrijd via een kopbal van Roy Roestenburg 1-3. Hierna werd Acht sterker en kreeg nog enkele goede kansen voor de aansluitingstreffer via Max Wijgergangs, Nick v/d Nieuwenhof en Roy Roestenburg, maar allen kwamen niet tot scoren. Bergeijk nam hierna het initiatief weer snel over en maakte er in de 83e en 87e min. nog 1-5 van door doelpunten van Colin Bergmans en Jørn Willems.

Acht - Bergeijk (verslag Bergeijk)Bergeijk heeft in en tegen Acht een goede en verdiende overwinning behaald. Bij een stand van 0-3 na 1 uur stribbelde Acht nog wat terug. Kwam nog tot scoren op 1-3 maar daarna liep Bergeijk uit naar de hoge score van 1-5. Weer een staaltje van doeltreffendheid van de Bergeijk-voorwaartsen.

Bergeijk begon uitermate goed. Met aanvallend spel lanceerde Gijs Jansen al in de 6e minuut Jorn Willems, die de bal handig meenam en onhoudbaar de keeper van Acht versloeg (0-1). Bergeijk zette regelmatig via Colin Bergmans en Jorn Willems de Acht-verdediging onder druk en bijna zou de score in de 20e minuut verhoogd kunnen worden. Gijs Jansen schoot echter op de paal. Acht liet zich een enkele keer zien en zou bijna op gelijke hoogte zijn gekomen toen in de 33e minuut Rico de Veld voor keeper Daan Bauhaus verscheen. De Bergeijkse keeper redde knap. Rust 0-1.

Vlak na rust bleek Bergeijk het meest effectief in het benutten van kansen.. In de47e minuut moest keeper Daan Bauhaus nog naast tikken maar 1 minuut later was Gijs Jansen, na goed voorbereidend werk van Piet Michielse, wel succesvol (0-2).
Acht kreeg in de 54e minuut een kans maar de bal werd uiteindelijk via de kunstgrasmat over het doel gekopt. Bergeijk reageerde met een afstandsschot van Colin Bergmans maar hij schoot net naast. In de 57e minuut was Bergeijk wel succesvol via weer Gijs Jansen die nu "diep werd gestuurd" door Lars Luijten (0-3). Even later was Gijs Jansen weer dichtbij een treffer maar de Achtse keeper redde tot corner. In de 63e minuut wist Roy Rastenberg 1-3 aan te tekenen met een kopbal die over de Bergeijkse keeper in het doel verdween. Acht was nog een keer gevaarlijk in de 76e minuut maar nu verdween de bal over het doel. Bergeik counterde erg gevaarlijk en was ook nu doeltreffend. 83e minuut 1-4 via Colin Bergmans op aangeven van Gijs Jansen. In de 86e minuut mocht Jorn Willems na een corner 1-5 zijn tweede goal scoren.